Happy sweet home....maak van je huis een 'thuis'

Je kunt je huis natuurlijk inrichten volgens de laatste woontrends en dan heb je een hip huis of... heb je dan juist een alledaags huis? De inrichting van je huis is ook een afspiegeling van jou, wie je bent, hoe je leeft, wat je mooi vindt. Kortom jouw persoonlijke smaak laat zich doorgaans niet vangen in een woontrend. Sommige mensen zijn zelf prima in staat een 'personal touch' aan hun interieur te geven. De mensen die hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken, gaan naar Jeannette. Toch liever zelf doen? Geen probleem hoor, kom gerust langs. Onze collectie bestaat uit een gevarieerde mix van exclusieve design- en budgetvriendelijke merken. Wij zijn altijd op zoek voor jou naar de ‘krenten in de pap’. Laat je verwonderen door wand- of vloerbekleding of woonaccessoires waar je zelf niet zo snel voor zou kiezen of aan had gedacht, denk 'out of the box' en ervaar 'happy sweet home'.

 

interieurinrichting en verkoopstyling

Je woning verkoopklaar maken is meer dan alleen opruimen en hier en daar een lik verf plaatsen. De eerste indruk bij bezichtiging is vaak doorslaggevend. Jeannette kan je helpen bij de verkoopstyling van je woning, maar pas op... straks vind je het eindresultaat zo mooi, dat je je huis niet meer wilt verkopen!

 

lifestyle

Ook op het gebied van lifestyle hebben wij een uitgebreide collectie aan woonaccessoires, tassen, sieraden, rokjes en zoveel meer. Hieronder een kleine greep uit onze collectie.

 

Tassenwand

Zoek je een stoere, hippe, kleurige of juist een sjieke damestas? Gewoon voor alledag of flanerend langs een boulevard, shoppen in de stad, voor alleen de hoogst noodzakelijke spulletjes tijdens het stappen of volgepakt met schoolspullen? De kans is groot dat jouw tas aan onze tassenwand hangt.

 

Sieraden pronkkast

Met deze kleurrijke handgemaakte wereldsieraden uit verre landen, een stukje vakmanschap uit andere culturen, kun je jouw outfit een persoonlijke noot geven. Voor elke gelegenheid formeel of informeel in onze toonkast vind je ongetwijfeld ‘a girls best friend’ .

 

Kussen- en stoffenatelier

Lig je het liefst lekker op de bank met een tijdschrift op een lome zomeravond of onder een warme plaid met chocolademelk op een koude winteravond? In ons kussen- en stoffenatelier vind je kussens en plaids in verschillende materialen en maten van o.a. zijde, linnen of echte wol. Voor elk jaargetijde kun je jouw zithoek een passende sfeer aanmeten.

 

Behang bibliotheek

Met mooi behang kun je een saaie muur veranderen in een echte eye-catcher in jouw huis. Wij hebben een ruim assortiment aan fraai behang in diverse prints en materialen. Van vrolijk kinderbehang tot geraffineerd sfeervol behang voor in de woon- of slaapkamer.

 

Behang van Osborne & Little

 

Verf

Vakverf is al vele jaren onlosmakelijk met ons verbonden. Wij schilderen met en verkopen aan particulieren professionele kwaliteitsverf van Wijzonol. Deze verf dekt goed en geeft een langdurig mooi resultaat. Prettige bijkomstigheid is dat Wijzonol innovatief is daar waar zij kunnen bijdragen aan een schoner milieu.

 

Merken

De merken die wij voeren zijn o.a.:

Pol's Potten * PTMD * Designers Guild * Osborn & Little * SION * Harlequin * Eijffinger * Boras Tapeter * Clayre & Eef * OnsZelf * Esta * Lutese * Raymond Waites * Thibaut * Aja * Sandberg * Sanderson * BN-wallcoverings * Voca * Intervos * Casamance *