Voor hippe kidszzzzzz....

Ben je een hip kind en heb je lef? Kom dan eens kijken in onze speelkamer, de pronkzaal van ons woonhuis. Want voor kinderen die net even anders willen zijn hebben wij bijzonder speelgoed. Wij hebben een uitgebreide collectie houten speelgoed, maar ook retro (dat is nieuw, maar lijkt oud) speelgoed van blik. Behalve speelgoed hebben wij ook spellen, puzzel. bouw- en knutselpakketten ontworpen door verschillende kunstenaars. En dat is zooooo mooi!

Het is jammer genoeg onmogelijk om al dat moois op deze website te laten zien. We hebben zoveel keuze, kom even langs en Jeannette leidt je graag rond in haar speelgoedparadijs. Soms kan het zomaar gebeuren dat ze hierbij geassisteerd wordt door haar grote hond Kootje. Om je toch een idee te geven wat je bij Jeannette kunt vinden laat Kootje je alvast wat van haar speelgoed zien en ze doet dit op haar eigen manier....

 

Oerendhard...!!

Sleutelen in de werkplaats aan je motor, truck of auto uit je bouwpakket en dan de weg op voor een proefrit. Maar pas op! er wordt aan de weg gewerkt, dus even snelheid aanpassen hoor en daarna kan je weer vol gas! Vroeeeemmmm........!

Kies je liever het luchtruim, dat kan ook met de bouwpakketten van helicopters of vliegtuigen.

 

Zeg Rood'Kootje' waar ga je heen?

Er was eens..., maar de mandjes zijn natuurlijk niet alleen voor naar oma toe. Deze romantische rieten mandjes staan ook leuk in je kamer en zijn heel geschikt voor een gezellige picknick met je vriendjes en vriendinnetjes.

 

Is er een dokter in de zaal?

Droom je ervan om (dieren)arts of verple(e)g(st)er te worden? Met de inhoud van deze EHBO-koffertjes kun je alvast oefenen. Wedden dat de patiƫntjes voor je in de rij staan.

 

Duizend bommen en granaten!

Wat ziet Kootje er stoer uit zo! Voor alle stoere jongens en meiden die graag bij de piraterij willen horen hebben wij piraten poppen, puzzels en knutselpakketten. Hou je van ruwe zeebonken of lieve piraatjes, we hebben ze allemaal. 'Pssssst, wil je een geheimpje weten?' Kootje houdt helemaal niet van vechten, ze wordt veel liever geknuffeld.

 

En een kloddertje hier....!

Artistiek knutselen, want deze knutselpakketten zijn gemaakt voor 'jonge kunstenaars' door echte kunstenaars. We hebben ze in alle soorten en maten. Wil je knippen, plakken of kleuren. Misschien stempelen of borduren. Het kan allemaal. De knutselmaterialen zijn ook nog eens verpakt in een mooie doos. En ja, Kootje die moet nog maar een beetje dooroefenen of zo'n knutselpakketje kopen natuurlijk.

 

Op avontuur!

Wil je op avontuur als prins, prinses, piraat, cowboy, indiaan of ridder? Grote kans dat jouw outfit bij ons in de winkel ligt.

Stoere cowboy Tjalling stond zijn mannetje tussen de dino's en had zelfs nog even tijd om voor ons te poseren!

 

Pimp your room

Dat zoiets betekent als 'versier' je kamer. Versieren doe je door middel van mooi beddegoed, fleurige kussentjes een kleurig kleed op de vloer, spannende lampen en ga zo maar door. Als eerste begin je met het maken van een 'moodboard' dat is gewoon een vel papier (wel een groot vel nemen hoor) en daar plak je foto's op van alles wat je mooi vindt voor in jouw kamer. Denk hierbij aan kleuren die je mooi vindt, behang, kussens, opbergdozen en ga zo maar door. Wil je het echt goed doen, probeer dan spulletjes uit te zoeken die bij elkaar passen of die hetzelfde onderwerp hebben, dus bijvoorbeeld prinsessen of auto's of piraten of paarden. Je kunt natuurlijk ook van jouw idee een tekening of schilderij maken. De foto's knip je uit tijdschriften (wel eerst even vragen aan papa of mama of dit mag). Met je moodboard ga je naar Jeannette en dan kan ze jou helpen mooie spulletjes voor je kamer uit te zoeken. Hieronder alvast een ideetje voor je kamer.

 

Stippen, strepen en ruiten

Ben je een vrolijk en opgewekt kind? Dan is de kleur rood misschien wel iets voor jou. Rood is ook de kleur van de liefde en met rode kleding of laarsjes val je ook nog eens extra op.

 

Merken

 

De merken die wij voeren zijn o.a.:

Djeco * Vilac * Janod * Crocodile Creek * Egmont * Pintoy * Eitech *

 

Leuk als je langs komt!

Lieve groetjes en tot ziens!

Jeannette en Kootje